אופן שימוש
אופן שימוש בדף סוכר \ דף טרנספר
הוראות שימוש בדף סוכר לעוגה
- תחילה יש למרוח על העוגה שכבה דקה של ממרח או גנאש. על מנת לקבל משטח ישר ותוצאה חלקה, מומלץ להפוך את העוגה.
- יש לקלף בעדינות את השקף המוצמד לדף הסוכר, ולהניח את הדף על העוגה.
- לשמור במקום יבש ומוצל עד ההגשה.
- הערה: לא לשמור את הדף או את העוגה עם הדף במקרר.
הוראות שימוש בדף טרנספר לנשיקות
- יש לחמם התנור ל- 08 מעלות.
- להניח את דף הטרנספר על תבנית התנור ללא נייר המוצמד.
- לאפות כאשר צידו המחוספס של הדף פונה כלפי מעלה.
- לזלף נשיקות בגודל הרצוי ולאפות כשעתיים-שעתיים וחצי, עד שהנשיקות מתנתקות בקלות מהדף והאיור בצידו השני מוטבע עליהן.
- לנתק את הנשיקות המוכנות מייד ולצנן על השיש.
- הערה: ניתן לשמור את הנשיקות בקופסה אטומה, בטמפרטורת החדר. ההמלצה היא לא יותר
מחודש מיום ההכנה.
הוראות שימוש בדף טרנספר להכנת שוקולד צימקאו / מטומפרר
- להניח דף טרנספר על תבנית, כשצידו המחוספס מופנה כלפי מעלה.
- לזלף או למרוח שוקולד צימקאו / מטופרר בהתאם לצורה הרצויה.
- להקפיא כ- 15 דקות.
- לנתק בעדינות.
- הערה: מומלץ לשמור במקום קריר ויבש )טמפרטורת החדר( או במקרר.
בהצלחה!