מגשי אירוח חלביים

מגשי אירוח לחגים

מגשי אירוח חלביים – הטרנד הכי גדול של הקטנים

גם עולם הקולינריה והאירועים עובר תהפוכות וטרנדים שחלקם נוצרו כדי להישאר כאן. ואם כבר מדברים על טרנד הכי שאם תראו במו עיניכם מגשי אירוח חלביים או אחרים, לא תוכלו שלא לשאול את עצמכם מה זה ולמה?

כל שינוי קולינרי דומה נוצר מביקוש בשטח. גם מגשי האירוח המציעים כריכונים, פטיפורים ומיני מטעמים קטנים נוצרו בגלל דרישה. המודל של ארוחה באירוע כבר העלתה מזמן אדישות. כמו שפתאום יש באירועים מטבח פתוח עם שף, שנולד מכל המטבחים הפתוחים הקודמים לו, כולל הבישול לנגד עיני המצלמות בתחרויות אוכל, כך צריך לחשוב מאין נולדו מגשי האירוח שכן, הם הדבר הכי טוב והכי טעים בזמן האחרון ואם אתם מוזמנים לאירוע בו מגישים אותם, אין בכלל ספק שבזמן אמת אתם תהיו הלקוחות הבאים.

ראשית המגוון

האופן בו מסודרים מגשי אירוח חלביים או אחרים, מעורר לא רק את החך והתיאבון, אלא הרבה יותר מזה. מתחשק לטרוף. לקחת את כל המגש ולחסל אותו. הסידור של פוקצ’ינות קטנות בטעמים הוא לא פחות ממתקפת קנאה לזה שיצליח להגיע לפוקצ’ה הזו לפניכם.

גפרורי בצק עלים, לצד לחמניות בצבעי סלק לא ממש יכולים להשאיר אתכם אדישים באירוע שכל מה שמוגש על המגש יכול להיות שלכם, לו רק תושיטו את היד.

מגשי גבינות, ירקות, אנטיפסטי והמבורגר לטובת הטבעונים מכולם לא היה כל כך צבעוני ומזמין. הרבה יותר מארוחה גדולה במסעדת שף.

מיני סופלה מלוחים ליד מיני סביח, עם טפאסים מיוחדים בכלים אישיים, קאפקייקס מלוחים וקישים תאווה לעיניים הולכים להוציא לנו את העיניים.

במגשים האלה יש הכול: את התשוקה של השף לאוכל, למגשי האירוח, לתמהיל של כל המנות. לסידור המעולה שלהם על המגש. העין רוצה, הלב כמה והפה זולל.

ירקות אנטיפסטי

מנות גדולות במידות קטנות

יש משהו מאוד נכון במידות של מגשי אירוח חלביים. נכון שאם תפתחו לעם ישראל שולחן, הוא יסתער עליו אבל אחר כך יהיו כמה מלאי חרטה ורגשי אשם ועם כאבי בטן. כי בדחפים הטבעיים שלנו אנחנו אוהבים לחטוף באירועים מכל הבא ליד ולא משאירים כלום לאף אחד. אבל ברצון האישי או בצורך שלנו, לא באנו לאכול באנו לאיזה אירוע ואפשר לטעום, לא חייבים לזלול ולא חייבים להתנפל על האוכל.

כאשר מדובר במנות מלוחות קטנות על מגשי אירוח חלביים. היופי והטעמים עוצר את הזלילה. בכל קיש או קאפקייק מלוח או כריך גבינה קטן, מתמלאים ביצירתיות של השף שדואג שכל מה תהיה עשויה מכמה מרכיבים שמשאירים בדרך כלל את האורחים בהלם של טעמים מפתיעים ולכן מגשי האירוח הללו הם ההפתעה הכי טובה של כל אירוע.

אירוע עם מגשי אירוח לעתים נדמה, הוא רק התחלה של אירוע כמו שמקובל בקבלות הפנים באירוע חתונה או אירועים אחרים. אבל פה אחרי המגשים לא מתחילים להעמיס על הצלחות מנות עיקריות ולא פותחים עוד מזנון. מגשי האירוח הם הכוכבים של הערב, ואף אחד לא נשאר רעב, אבל אף אחד גם לא יוצא מפוצץ מרוב אוכל כי כמו שאמרנו, הכי קל באירוע זה לאכול. אבל יותר נכון זה להתכבד וליהנות מכל ביס מאשר לזלול כמו כאילו הגעתם ליריד האוכל.

קאפקייקס מלוח במגוון עיטורים

כמה טעמים בביס אחד קטן

אבל החוכמה הכי גדולה של מגשי האירוח זה השילובים בין הטעמים בכל מנה. קחו לדגמה קאפקייקס מלוחים. אז מה יש בהם? יש בהם גרנולה מלוחה צ’יפס בטטה, בייבי מוצרלה ועגבניית שרי. לטרוף. סופלה מלוח שעשוי מקמח תמי ויש בו עגבניות מיובשות ותרד. חלומי.

טפאסים מלוחים שעלולים לגרום לכם לאבד את הרצון להפסיק לטעום אותם. עשויים מעלי גפן עם יוגורט ושקדים או קוביות בטטה עם ערמונים מקורמלים, אגוזי מלך וטחינה גולמית. או שילוב של לאבנה, חצילים, גבינה בולגרית עם עירית ופלפלים קלויים.

וזה עוד פירוט רק של שלוש מנות, ומה שניכר בהן הכי הרבה זה המצאה של טעמים חדשים בשילובים מיוחדים בלי לפחד, עם המן העזה וטעם טוב של השף האחראי על יצירתם. אוכל מאוד וירטואוזי מאוד לא מתיימר אבל טעים פחד.

טראפלס שוקולד טבעוני

למי מתאים להזמין אצלנו מגשי אירוח?

  • מסיבות בבית
  • אירועי משפחה
  • אירועי חברה
  • ימי הולדת
  • כנסים
  • ימי הולדת
  • ישיבות ארוכות
  • מפגשים חברתיים
  • אירוח בבית

מלבד מגשי אירוח חלביים, אפשר לשלב כמובן גם מגשים מתוקים שיוגדרו כקינוחים של הערב והם יכולים לכלול מגשים עם פירות העונה, טראפלס טבעוני, פטיפורים טבעוניים. מגשים עם כדורי שוקולד, מקרונים, בראוניז, מאפים פריזאיים, עוגיות לקפה, מאפינס מתוקים, קינוחי מוס ועוד.

מגשי אירוח נולדו מהצצה למגשי הסושי המציגים תרבות שלמה בתוך אצה. השף יניב שבח לקח את זה הכי רחוק שאפשר, והוא עורם על מגשים מנות קטנות של אהבה למטבח ולחדוות החיים. בכל ביס תרגישו את הקצב המיוחד של החיבורים המפתיעים.

מחפשים מגשי אירוח לאירוע הבא שלכם? הגעתם למקום הנכון!