הוראות שימוש שבלונות לדפי טרנספר

  1. ממיסים צימקאו לבן או שוקולד לבן מטומפרר ומעבירים לשק זילוף.
  2. מניחים דף טרנספר על משטח עבודה ישר כאשר החלק המחוספס של הדף כלפי מעלה.
  3. מעל הדף מניחים את השבלונה.
  4. יוצקים את השוקולד בחורים הרצויים ומסדרים את השוקולד בתוך החלל בעזרת קיסם או שיפוד.
  5. מכניסים את המגש למקרר למשך דקה-3 דקות ובודקים את התקשות השוקולד.
  6.  משחררים בעדינות את הצורות מהשבלונה.
  7. מומלץ להניח לשוקולד להפשיר מעט אחרי שהוא יוצא מהמקרר,  כך הוא ישתחרר מהשבלונה ביתר קלות.

שבלונות לדפי טרנספר

דף מתוק - החנות שלך לדפי טרנספר אכילים, תבניות מיוחדות ועוד, במחירים הנוחים ברשת. להלן כל המוצרים בקטגוריה שבלונות לדפי טרנספר

מציג את כל 9 התוצאות