קייטרינג לאירועים קטנים במרכז

קייטרינג לאירועים קטנים במרכז

קייטרינג לאירועים קטנים במרכז

טרנד חדש, בריא, יפה ומענג את העיניים והחך, מציף את עולם הקולינריה. התיאבון הגדול שיש לעם ישראל לטעמים חדשים, מיוחדים ומורכבים, כמו גם פשוטים ומנצחים. יחד עם המודעות לאכילה מדודה ולא גרגרנית, גרמו ליצירתו של ליין תפריט חדש לאירועים- מגשי אירוח. מדובר על קייטרינג לכל דבר, מיני כריכונים, פטיפורים מלוחים ומנות קטנות, המסודרות על מגשים.

אלה מכילים את כל הטעמים, שילובים, צבעים, הפתעות והברקות של שף מיוחד במינו, שלוקח את כל מה שהוא יודע על קולינריה ומניח אותה על מגש. שורה אחר שורה של כריכים קטנים “עוגות” מלוחות”, קישים ומה שרק חלמתם עליו מחכה ליד שתחטוף אותו מהמגש, ואז מגיע עוד מגש וגם ממנו טועמים, נהנים ועוברים הלאה.

בקייטרינג שכזה מוגשים לאורחים עשרות מנות קטנות, בלתי נשכחות בטעמן. שנעשו בהשקעה עצומה, במחשבה ובקסם. אם אתם רוצים לרגש את האורחים שלכם באמצעות החך, אתם חייבים קייטרינג לאירועים קטנים במרכז שמכין מגשי אירוח מהסוג שאנחנו מדברים עליו.

מגש עוגיות לצד הקפה

למי מתאים קייטרינג של מגשי אירוח?

העובדה שהורגלנו להגיע לאירוע ולהתחיל לבלוס, עומדת בניגוד מוחלט להמלצה לשמירה על הבריאות. כשיש כל כך הרבה שפע ובמנות גדולות, בדרך כלל שוברים בקלות כל שמירה על הבריאות והגזרה. כאשר יש מגשי אירוח עם מנות קטנות, ממוקדות ומלאות טעם, אין רצון לטרוף עוד ועוד, השילוב של הטעמים, והמנות הקטנות אך המטריפות, ספקות מאוד וגורמות לכך שכל אורח מקבל המון טעמים במנות קטנות ולא זקוק לעוד ועוד.

זה הרבה יותר מגוון, עשיר ומרוכז, מאשר צלחת עם מנת בשר ופחמימות. זה גורם לכך שאנשים כל כך נהנים מהכריכונים והמנות הזעירות, שהם רוצים לטעום מהכול, ובמשך כל האירוע הם מגלים עוד ועוד מגשים עם מנות חדשות. זה פותח את התיאבון, החך והופך את הקולינריה של הערב למעניינת ומגוונת כמו ששום אירוע לא יכול לספק.

ואם מביטים על מגשי האירוח הללו, באופן בו מוצג הכיבוד, שורות שורות של מאפים וכריכונים בצבעים, בריחות שלא מן העולם הזה, כל מה שרוצים זה לטרוף את הקטנים הכל כך מיוחדים האלה. אומרים שדברים טובים באים באריזות קטנות, זה לחלוטין קולע למגשי האירוח.

קייטרינג של מגשי אירוח מתאים למי שמחפש קייטרינג לאירועים קטנים במרכז. זה יכול להיות חתונה, אירוע חברה, ברית, בריתה. כל אירוע שרוצה לאמץ את השיטה החדשה והמיוחדת של כיבוד במגשי אירוח.

מגש גבינות ארץ ישראלי

את מגשי האירוח מכין שף שהתמחה בזה

בואו נעשה סדר בתחום של מגשי אירוח ונסביר כמה דברים חשובים. מגשי אירוח זו מומחיות בהכנה של מנות, מאפים וכריכונים קטנים מלוחים או מתוקים, אבל זה גם קשור לצורת ההגשה. הרעיון המרכזי של המנות הוא שהן יכולות להכיל מגוון עצום של מרכיבים כמו ששום תבשיל לא יכול להכיל (כי כריך קטן יכול להיות מורכב מרובדים של טעמים).

אפשר בהחלט לומר שזה מנות שיכולות להיות מוגשות רק במגשי אירוח, משום שהם מכילים עולם ומלואו של רעיונות קולינריים המתחברים זה לזה ברכיבים, רטבים והתוספות לכדי מנה אחת מתוחכמת שמשאירה את האורחים פעורי פה ועם טעם של עוד.

שף דף מתוק - אריסטו - יניב שבח
שף יניב שבח

מי שמכין את המנות למגשי האירוח הוא שף בהכשרתו, שיכול להרים כל קייטרינג אבל הוא בחר להכין את מגשי האירוח כי יש בזה הרבה אתגר להרכיב כמה שיותר מנות קטנות ומיוחדות, בשילובים והרכבים מפתיעים וחד פעמיים.

כל ביס, הופך לקסם המחליק לגרון. הטעמים המפתיעים, עם הקריצה של השף. התוספות העדינות, חומרי הגלם הטריים והאיכותיים, חוויה של נשנוש שלא כל שף יודע ליצור ובהחלט גם דרושה פה הרבה אנינות טעם ויצירתיות שופעת.

כך מתאר זאת שף הבית של קייטרינג לאירועים קטנים במרכז, האחראי על כמה מהאירועים הקטנים הכי מוצלחים בזכות מגשי האירוח שלו : מנחה אותי האהבה ליצור, לרדד, ללוש, לקפל, לקרמל, לצקת, להקציף, לאפות ולזלף, לאפות כדי ליצור משהו בלתי נשכח”.

אחרי שתטעמו ממגשי האירוח שלו, תסכימו אתו על כל מילה.

מגש כדורי שוקולד

אז מהם הרכיבים של מגשי האירוח?

יש מגשי אירוח מלוחים ויש מתוקים. ננסה לפרט כמה מהמנות המיוחדות על המגשים: פוקאצ’ינות בטעמים, סלסלת גפרורי בצק עלים. ממרח ארטישוק, ממרח פלפלים, ממרח פסטו. פטיפורים מלוחים טבעוניים. לחמניות קמח מלא ושיפון במילויים שונים. מגוון רחב של טפאסטים מעוררי השראה: צזיקי עם גרנולה, קורט, סלק רוקפור ופקאן. לאבנה, חצילים, שרי וכוסברה, מגשי ירקות, אנטיפסטי ועוד.

ויש גם מגשי אירוח לחגים, מתוקים. סלטים: אטריות, קינואה, עלים, וייטנאמי ועוד. מגשים מתוקים עם טראפלס שוקולד, פטיפורים טבעוניים. מגשי פירות העונה. כדורי שוקולד, בראוניז, מקרונים ועוד. מאפינס, עוגיות ומאפי בוקר.

קייטרינג לאירועים קטנים במרכז של מגשי אירוח, עושה לכם פינוק בעין ופינוק בחך. ההשקעה ניכרת בכל מנה ובכל מגש. מדובר על לא פחות ממנות שף קטנות ומנצחות החל מהרכיבים והשילובים וכלה בהגשה שגורמת לאכול לא רק בעיניים, אלא לטרוף.