קינוחי שוקולד ופירות: הזיווג המושלם

רוצים לקבל עדכונים על מתכונים חדשים?

מלאו את הפרטים והצטרפו לרשימת התפוצה שלנו.
או, תעקבו אחרינו בפייסבוק

    קינוחי שוקולד ופירות: הזיווג המושלם

    קינוחי שוקולד הם אלוהיים, אך קינוחי שוקולד ופירות הם כבר ליגה אחרת לגמרי! אם גם אתם חובבי שוקולד מושבעים ונהנים משילובי פירות מעניינים שהופכים קינוח ממש טוב לדרגת מצוין, אז בדיוק עבורכם אספנו מגוון שילובים משגעים שלא תרצו להפסיק לטעום מהם!

    1. תותים מצופים בשוקולד

    אחת הקלסיקות העל זמניות היא תותי שדה גדולים, אדומים ומתוקים טבולים בשוקולד. תות שדה נפלא אשר בצורתו מזכיר לב, טבול בשוקולד מריר או חלבי. בשילוב הזה קשה להחליט מי משדרג את מי – התות את השוקולד או השוקולד את התות, כך או כך מדובר בשילוב טעים במיוחד שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו.

    2. כדורי שוקולד עם הפתעה

    גם כדורי שוקולד הם קינוח שוקולדי שרבים נהנים ממנו עד מאוד. אומנם כדורי שוקולד עשויים לרוב מביסקוויטים ושוקולד, אך אם אתם רוצים לשלב בו גם פירות, החביאו בתוכו דובדבן ועטפו אותו בעיסת השוקולד. לאחר שהכדורים יצטננו במקרר תוכלו להגיש אותם והאורחים שלכם יופתעו עד מאוד בביס הראשון שבו יתגלה הדובדבן.

    3. מוס שוקולד בטעמי תפוז עדינים

    זה לא סוד שאחד השילובים הטעימים ביותר הוא השילוב שבין שוקולד עשיר וטעים לבין התפוז ההדרי והרענן. מוס שוקולד שבו מתקיים השילוב הנפלא הזה הוא מוס שוקולד טעים במיוחד. הקפידו לשלב גרידת תפוז עדינה בתוך בלילת המוס בעת ההכנה ולבסוף יתקבל מוס משגע. את חלקו העליון תוכלו לעטר עם קליפות תפוזים מסוכרות.

    4. פאי שוקולד ופטל טרי

    אחד הפירות הכי טעימים בטריותם הוא הפטל. הפרי האדמדם בעל הגוונים העמוקים, ניחן בטעמים מתוקים-חמצמצים המהווים ניגודיות נעימה אל מול טעמו של השוקולד הדומיננטי בפאי שוקולד. את בצק הפאי ניתן להכין מבצק חמאה אשר מחמיא לטעמיו הענוגים של השוקולד ואת חלקו העליון אפשר לעטר עם פטל טרי ויפהפה שיעניק לפאי שלכם מראה שאין שני לו.

    5. טארט טאטן עם טוויסט של שוקולד

    טארט טאטן הוא אחד הקינוחים הצרפתיים הטעימים ביותר שיש. את הטארט נהוג להכין מתפוחי עץ שמקמלים עם הרבה חמאה אשר מעניקה לה טעם יוצא מן הכלל. לאחר מכן מניחים אותם בתוך תבנית אפייה – עגולה בדרך כלל, ומעל סוגרים אותם עם בצק פריך. לאחר האפייה הופכים את הטארט ומגישים אותו חם לצד כדור של גלידה. מי שרוצה יכול לשלב קקאו בעיסת הבצק הפריך ולקבל בצק בטעם שוקולד אשר יחמיא מאוד לטעמי הקרמל והתפוחים בחמאה!

    6. עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

    אומנם מדובר בעוגה בחושה פשוטה, אך האופן שבו משתלבים יחד טעמי הבננה ביחד עם טעמי שוקולד הוא חוויה קולינרית שאסור לכם לפספס. העוגה הזו מושתת על בננות רכות ונימוחות שניתן למעוך ולשלב בבלילת העוגה, שאליה יש לצרף גם סירופ מייפל המעניק לה טעמים מתוקים, עשירים וטעימים במיוחד. העוגה הריחנית הזו מקבלת את הטוויסט האמיתי בטעמיה, ברגע שמשלבים בתוכה את נטיפי השוקולד המרירים. שילובם הופך את העוגה הזו לעוגה שלא ניתן להפסיק לאכול ממנה! מי שרוצה לעטר את חלקה העליון, יכול לפזר עליה שכבה דקה של אבקת סוכר.

    7. עוגת גבינת שוקולד ופירות יער

    אין צורך להציג את עוגת הגבינה שהיא הרי מלכת העוגות הלבנה, בגרסה הזו שילבנו את טעמי הגבינה העדינים ביחד עם שוקולד, שילוב נפלא במיוחד, אך לעוגה מלכותית שכזו מגיע גם רוטב נהדר שילווה אותה בכל ביס! טעמו של רוטב פירות יער משתלב בהרמוניה מוחלטת גם עם טעמי הגבינה העדינים וגם עם טעמי השוקולד האהובים, השילוב של כל חומרי הגלם הללו יחד, יוצר קינוח נהדר, מלא בעומק של טעמים המשתלבים יחדיו באופן מושלם.

    קרדיט תמונה Pixabay

    דירוג

    מתכונים קשורים

    Facebook

    הצטרפו לקהילה בפייסבוק!

    >> לחצו כאן <<

    דף מתוק מתכונים מתוקים פייסבוק