עוגת שמרים

מתכון עוגת שמרים מנצחת

עוגת שמרים מנצחת

עוגת שמרים מנצחת עם קינמון עוגת שמרים מנצחת, טעימה, נימוחה, מהולה בטעמי קינמון מתוקים ועדינים שמשתלבים נהדר עם שתיה קרה, חמה, או כוס יין צונן.

קרא עוד »
מתכון עוגת שמרים רכה ועסיסית

עוגת שמרים רכה ועסיסית

עוגת שמרים רכה ועסיסית עם נוטלה העוגה הזאת אהובה כמעט על כולם, בעיקר על כל מי שאוהב שוקולד. הנוטלה משתלבת נפלא עם הבצק הרך והנימוח,

קרא עוד »
מתכון עוגת שמרים קינמון

עוגת שמרים קינמון

עוגת שמרים קינמון קלאסית עוגת שמרים קלאסית היא זיכרון מתוק כמעט של כל ילד וילדה. לא משנה בני כמה הם, או מה טווח השנים בו

קרא עוד »
מתכון עוגת שמרים נוטלה

עוגת שמרים נוטלה

עוגת שמרים נוטלה נוטלה אהובה כמעט על כולם, ובטח על אוהבי השוקולד על כל סוגיהם. כשמשלבים אותה עם קמח שמרים נימוח ותפוח, היא פשוט מושלמת

קרא עוד »
מתכון עוגת שמרים פרווה

עוגת שמרים פרווה

עוגת שמרים פרווה עם שוקולד ואגוזים את הביס הראשון של עוגת השמרים הזאת אתם לא הולכים לשכוח. עוגת שמרים פרווה שמתאימה בדיוק למי שפחות מתחבר

קרא עוד »
מתכון עוגת שמרים שוקולד

עוגת שמרים שוקולד

עוגת שמרים שוקולד עוגת שמרים שוקולד קלאסית כמו של פעם כולם רוצים לשחזר. המתכונים לרוב מבוססים על מתכוני סבתא. בצק השמרים העשיר, מילוי השוקולד ותוספות

קרא עוד »

עוגת שמרים לטעם ולנשמה

דמיינו לכם את הסיטואציה הבאה. אתם יושבים בבית, בחוץ הגשם נוטף בחלון ויוצר מוזיקה מופלאה. שמתם מוזיקת ג'אז מהממת. הדלקתם אורות בגוונים חמים. כתומים, עמומים, ואורות העיר או הרחוב מתטשטשים לכם מול העיניים על החלון החורפי.

החימום כבר עובד, השמיכה עוטפת את הכתפיים שלכם והריח הנישא באוויר הבית הוא ריח עוגת השמרים בתנור. זה לא חלום, זאת לא פנטזיה. זה יכול להתאים גם לקיץ, לחורף, לסתיו או לאביב.

ריח עוגת שמרים הוא ריח ביתי, מופלא, שמחזיר את כולנו הרבה מאד שנים לאחור לבית ההורים. העובדה שאנחנו יכולים ורכשנו את היכולת לאפות גם בעצמנו עושה לנו טוב.

האמינו או לא, גם אם אינכם חובבי אפיה, מהרגע שתלמדו באמצעות מתכונים לאפות עוגות שמרים. לא תרצו להפסיק עם כל הטוב הזה, ותרצו להמשיך ולפנק גם את היקרים לכם בטעם הנימוח שמשתלב נפלא עם הקפה. או אפילו עם התה לחובבי התה בטעמים השונים.

עוגת שמרים – כי אפשר ליהנות גם אחרת

עוגות השמרים קיימות במגוון של מתכונים החל מטעמים של פעם, טעמי ווניל, עוגות קראנץ. טעמי קינמון משולבים בשוקולד או בריבות שונות, ועוד.

תוכלו להכין יופי של רשימת מצרכים כדי לאפות עוגות שמרים ביתיות. ואתם יכולים להיות הכי מוכשרים באפיה, וגם הכי לא. אבל התכונה היחידה שאותה תצטרכו באמת, היא סבלנות.

עם שמרים צריך הרבה מאד סבלנות. צריך סבלנות ללוש, גם אם יש לכם וו לישה וגם אם לא. צריך סבלנות לתת להם לנוח בצד ולתפוח. וצריך סבלנות להריח את ריח העוגה בתנור ולא להתפתות לפתוח את התנור ללא סוף כדי לבדוק לשלומה.

וצריך, בעיקר, סבלנות, לביס הראשון. אם אין לכם את התכונה הזאת, יהיה לכם מאד קשה לאפות עוגות שמרים ביתיות.

אז רגע לפני שאתם ניגשים לחפש מתכון ביתי מפתה שכל כך בא לכם כבר לקחת ממנו ביס. שנסו את כל הסבלנות שיש בנפשכם המופלאה וקחו נשימה עמוקה.

המסע אל עוגת השמרים המושלמת הוא מסע מופלא של סבלנות, אהבה לטעמים טובים, ובעיקר, שמחה בלב.

Facebook

הצטרפו לקהילה בפייסבוק!

>> לחצו כאן <<

דף מתוק מתכונים מתוקים פייסבוק