ישראלים - גם אתם אוהבים כריכים?

רוצים לקבל עדכונים על מתכונים חדשים?

מלאו את הפרטים והצטרפו לרשימת התפוצה שלנו.
או, תעקבו אחרינו בפייסבוק

    ישראלים – גם אתם אוהבים כריכים?

    מהו הקסם שיש לכריכים, ואיך זה שבכל מדינה מפותחת כולם, אבל פשוט כולם אוכלים כריכים? אין ילד בישראל שלא אכל לפחות כריך אחד כל יום בבית-הספר, לאורך שנים ארוכות. זו הארוחה המועדפת כאשר יוצאים לטיולים ולמסעות, וגם כאשר הכריך לא מוכן, אנו אוהבים לעצור ולהתיישב בצד המסלול, למרוח חמאת בוטנים או שוקולד למריחה על שתי פרוסות לחם, ולאכול כריך.

    אפשר להביא הרבה טיעונים בעד (ונגד) הכריכים. זה פרקטי, זה נוח, קל להכנה. אפשר לשלב בהם הרבה טעמים והרבה סוגי מזון בקלות רבה. הם מאפשרים מגוון רחב של שילובים ופותחים שער ליצירתיות פשוטה במטבח. הם מהווים פתרון מהיר, ואפילו כלכלי, לרעב שמתעורר לפתע ולא משאיר לנו פנאי לבשל משהו ארוך ומורכב. מה מכל אלו הנכון? מי יודע, בוודאי כל אחד מהטיעונים, בשלבים שונים וברגעים שונים, ובטח עוד כמה וכמה שלא כתבנו.

    הכריכים מצאו את עצמם בעולם הקייטרינג!

    כשאוכל נחשב לפופולארי במיוחד, הוא ימצא את מקומו על מגשי האירוח. זה נוח גם ללקוח וגם ליצרן, וזה טעים וכיף גם ל"לקוח", אותו אורח שבסופו של דבר הגיע לאירוע ובסה"כ רצה לנגוס במשהו, בלי להתיישב על צלחת שלמה. הנה כמה מהכריכים הפופולריים ביותר בעולם הקייטרינג הישראלי, מנות שמחכות לכם בתפריטים של ספקי שירותי קייטרינג מובילים בישראל:

    • סביח – לא בטוח שיש משהו יותר ישראלי מזה, כריך הסביח מכסה לפחות חמישים אחוז מהאורחים שלכם לאירוע, בין אם המוצא שלהם עיראקי ובין אם לא. האחוזים גדלים עוד יותר כאשר מכניסים לספירה גם את הסביח הטבעוני. הסביח הקלאסי מגיע עם חציל מטוגן, ביצה קשה וטחינה, סלט ירקות ועוד, כאשר בגרסה הטבעונית מוותרים על הביצה, ועדיין נהנים משילוב הטעמים המצוין.
    • טוניסאי – הכריך הטוניסאי המפורסם הוא יותר ארוחה בתוך לחם, שכן הוא כולל בתוכו, מעבר לסלט הטונה והביצה הקשה, אפילו מנה הגונה של תפוחי אדמה, שטעמם משתלב היטב עם יתר הטעמים, כולל הזיתים השחורים, העגבניה והמלפפון. כריך שמתאים לאלו שדווקא הגיעו רעבים, ורוצים מנה שתשביע אותם לגמרי, בלי להשאיר בבטן מקום אפילו לספק.
    • גוואקמולי – בכלל לא בטוח שאפשר לכלול את הגוואקמולי במטבח היהודי מקסיקני, עד כמה שהוא קיים, אך הגוואקמולי, שמקורו כבר באצטקים הקדומים, לא רק שהפך לחלק ממורשת תרבות הקולינריה העולמית, אלא גם עשה עלייה, והתאקלם היטב אצלנו בארץ האבוקדו. גרסתו הטבעונית והפופולרית הפכה לאחד מהכריכים הנבחרים בעולם הקייטרינג, וקשה מאוד לוותר עליו באירוע (אפילו לאורח שכבר הספיק לאכול כריך טוניסאי שלם).
      מה לגבי הלחם?

    עד כה דנו במילוי, בלי לגעת בלחם עצמו. אבל אי אפשר לאכול כריך בלי הלחם, שכן אז זה פשוט לא כריך. כריכים טובים יכללו לחם איכותי, לא רק בפני עצמו, אלא גם ביחס לסוג המנה הכלואה בין שתי פרוסותיו. בשירותי הקייטרינג שמציעים כריכים באיכות תמצאו מגוון רחב מאוד של לחמים לבחירה, כולל ג'בטות שונות, בייגל אמריקאי, לחם קסטן, ועוד.

    קרדיט תמונה Pixabay

    דירוג

    מתכונים קשורים

    Facebook

    הצטרפו לקהילה בפייסבוק!

    >> לחצו כאן <<

    דף מתוק מתכונים מתוקים פייסבוק