מתכון קאפקייקס אוראו

קאפקייקס אוראו מטריפים

קאפקייקס אוראו טעימים ורכים שהולכים לגרום לכם לאושר גדול! הם מושלמים למסיבות יום הולדת, לחגיגות, לאירוח, וגם הקטנים והגדולים אוהבים אותם במיוחד.

מצרכים

  • 3 ביצים M
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס יוגורט
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 וחצי כוסות קמח תופח
  • 10 עוגיות אוראו שבורות

לציפוי

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 5 עוגיות אוראו קטנות מפוררות
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

חממו מראש תנור ל175 מעלות, ורפדו תבנית שקעים במנז'טים. לא חובה לרפד במנז'טים. אפשר לשמן את השקעים בספריי שמן.

הקציפו בקערה את הסוכר והחמאה והוסיפו ביצה אחת. המשיכו בקצפה, והמשיכו להוסיף ביצים בהדרגה. בנוסף, הוסיפו בעדינות את החלב, היוגורט ותמצית הווניל. את הקמח התופח הוסיפו לקראת הסוף והטמיעו הטמעה מלאה.

הוסיפו את שברי העוגיות ופזרו באופן אחיד בתוך הבלילה. שפכו אל תוך תבנית השקעים את הבלילה, עד ל3/4 מגובה השקע. אפו עד 20 דקות בתנור, או עד שהקאפקייקס תפוחים וסדוקים.

הוציאו לצינון על רשת צינון או על השיש.

הכינו את הציפוי: הקציפו שמנת מתוקה, ולאחר מכן הטמיעו בתוכה את פירורי עוגיות האוראו. העבירו אל שקית זילוף וזלפו על הקאפקייקס. המיסו. את השוקולד המריר, והזליפו אותו על הקפאקייקס.

הגישו בחיוך ובאהבה.


קאפקייקס אוראו וניל טעימים ורכים

שילוב מושלם של עוגיות אוראו קריספיות שמתפצפצות בפה לקפאקייקס רכים ונימוחים. מתאימים לכל אירוע, ומחממים את הלב. תתכוננו להתאהב!

מצרכים

  • 1 וחצי כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 25 עוגיות אוראו מפוררות
  • 2 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חצי כוס שמן קוקוס
  • חצי כוס חלב סויה

אופן ההכנה

חממו את התנור מראש ל180 מעלות חום, והעבירו אל קערה נפרדת את אבקת האפיה, המלח והקמח. בקערית אחרת יש לערבב את הביצים היטב.

הוסיפו את הסוכר והמשיכו לערבב עד שהבלילה מתנפחת והופכת לבהירה יותר. הוסיפו את תמצית הוניל וערבבו היטב להטמעה מלאה.

יש להוסיף חצי מהקערה עם היבשים ולערבב עם חצי מכמות החלב. חזרו על התהליך עוד פעם עד שהבלילה חלקה וללא שום גושים.

הניחו 12 עוגיות אוראו לא מפוררות בצד. הוסיפו אל התערובת את עוגיות האוראו המפוררות וערבבו היטב. בתוך כל שקע מתבנית השקעים שימו שתי כפות מהבלילה.

לכל שקע הוסיפו עוגיית אוראו שלמה, ומעליה פזרו את שאר התערובת. אפו בתנור עד 15 דקות.

הוציאו לצינון על רשת צינון או על השיש. אפשר להמשיך ולעטר בסוכריות, קצפות, גנאש שוקולד, ועוד.


קאפקייקס אוראו עם קצפת אוראו טעימה במיוחד

מי מאיתנו לא אוהב לתת ביס ענק בקאפקייק עם קצפת נימוחה ורכה? כולם, ילדים, בוגרים ומבוגרים. קאפקייקס אוראו נימוחים ורכים עם קצפת אוראו מיוחדת. מתכון שמתאים לכל שעה ביום, ולכל אירוע.

מצרכים

  • 4 ביצים XL
  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 1 כוס מים חמימים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 100 גרם פקאנים מסוכרים
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 5 כפות פודינג וניל
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 5 עוגיות אוראו מרוסקות

אופן ההכנה

חממו תנור מראש לחום של 175 מעלות ושמנו תבנית שקעים.

יש להקציף חלבונים עם סוכר עד שמתקבל קצף יציב. לאחרי כן יש להוסיף את החלמונים ולהמשיך להקציף ולהוסיף את שאר החומרים בתנועת קיפול עדינה.

את הבלילה מלאו בתבנית השקעים עד 3/4 בגובה על מנת שיוכלו לתפוח ולגדול. הכניסו לתנור, ואפו עד 35 דקות. בדקו שהם מוכנים לפי שיפוד עץ או קיסם באמצע הקאפקייקס. הוציאו אותם לצינון על רשת צינון או על השיש.

הקציפו את השמנת המתוקה עם הפודינג אבקת הסוכר והעוגיות עד שמתקבלת קצפת יציבה ואחידה. הכניסו את הקצפת אל שקית זילוף, וזלפו מעל הקפאקייקס כרצונכם לקישוט. אפשר גם ליצור חור קטנטן בתוך הקאפקייקס ולמלא כל אחד מהם בקצפת הטעימה.


קאפקייקס אוראו שוקולד

לאוהבי השוקולד במיוחד, הקפאקייקס האלו יהיו מושלמים. גם הטעם העדין והמתפצפץ של האוראו, וגם וגם טעם שוקולדי איכותי ועשיר.

מצרכים

  • 100 גרם חמאה צמחית מומסת
  • חצי כוס שמן קוקוס
  • 1 כוס סוכר חום
  • 3 ביצים M
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח לבן
  • חצי כוס קקאו
  • 14 עוגיות אוראו
  • קורט מלח
  • קורט קינמון

אופן ההכנה

יש לחמם את התנור מראש ל180 מעלות ולשמן תבנית שקעים בתרסיס שמן.

ערבבו בקערית נפרדת את הקקאו, המלח והקמח והניחו בצד. בקערה בינונית אחרת הקציפו את החמאה, הסוכר, השמן, הביצים והווניל עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה. הוסיפו פנימה בתנועת קיפול פשוטה את החומרים היבשים עד להטמעה מלאה.

העבירו את הבלילה אל שקעי התבנית עד 3/4 מגובה השקעים. הוסיפו לכל שקע עוגיית אוראו אחת, וודאו שהעוגיה מכוסה בבלילה. אפו עד 22 דקות, או עד שהקאפקייקס אפויים ויציבים.

הוציאו מהתנור לצינון, ואחסנו בכלי אטום במקרר. אפשר לאכסן עד 4 ימים.


קאפקייקס אוראו טעים במיוחד

למרות שאנחנו ממש בטוחים שאתם יודעים זאת, נספר לכם בכל זאת מעט על קאפקייקס, ומעט על אוראו. כדי שתבינו כמובן למה השילוב האלוהי של שני אלו הוא שילוב שיכול לגרום לכם להתמכר לביס המתוק.

הקאפקייק היא עוגה אישית, מתוקה ועגולה הנאפית בתבנית שקעים. היא נקראת גם 'תופין', או 'מאפין' ואפשר לאפות אותה במגוון של טעמים. כמו כן, אפשר גם לצפות אותה בטעמים שונים של ציפויים החל ציפויי סוכר, ועד ציפויי קצפות ושוקולד.

האוראו היא עוגיית סנדוויץ' פופולרית במיוחד ונראה שהיא גם העוגיה הכי נמכרת במאה ה20, בכמות של מאות מיליארדים. העוגיה מכילה מילוי לבן ומתוק המרוח בצורה נדיבה בין שני ביסקוויטים בטעם שוקולד איכותי ועשיר. האוראו משולבים במגוון של קינוחים החל מעוגות, עוגיות, גלידות ואפילו משקאות חלב.

האוראו הפכו להיות חלק דומיננטי מהקינוחים בארץ ובעולם, ולכן הן משתלבות נפלא עם הקאפקייקס.

קאפקייקס אוראו עשיר ושוקולדי במיוחד

כל אוהבי השוקולד לבטח ישמחו לשמוע שקיים קינוח מתוק ועשיר כמו קאפקייקס אוראו ואילו רק בשל הביס המתוק והנימוח. כמי שמכירים קאפקייקס היטב, אתם בטח יודעים שאלו מזוגגים בקצפת, בשוקולד, בזיגוג סוכר ובמגוון של פירורי שוקולד בטעמים שונים ומגוונים.

הקאפקייקס כל כך פופולריים שיש להן אפילו חנויות קונספט בלעדיות שמוכרים בהן אך ורק קאפקייקס. בטעמים, סוגים, גדלים, מילויים וזיגוגים שונים שמעולם לא חלמתם על השילוב שלהם.

יחד עם זאת, אנחנו מבינים את הצורך לאפות קאפקייקס אוראו בבית. ולכן אתם מחפשים מתכון בסיסי, מהיר או מורכב חגיגי ועשיר. את כל אלו ועוד יש לכם פה, עם הצעות מעניינות למילוי.

כדי לאפות קאפקייקס אתם לא צריכים להיות מאסטר שף או לזכות בתכנית ריאליטי לאפיה. אתם רק צריכים את המצרכים הנכונים בבית, וגם הם לא מורכבים מדי. או לא מצריכים רשימת קניות מיוחדת. ומעט רצון לאפיה ואהבה למטבח.

גם אם אתם פחות חובבי מטבח או חובבי אפיה, מהרגע שתרגישו את הריח המדהים שימלא את הבית תשתנה דעתכם. לקאפקייקס יש דרך נהדרת למלא לנו את הלב, ולא רק להעיר את בלוטות הטעם.

מתכונים קשורים

Facebook

הצטרפו לקהילה בפייסבוק!

>> לחצו כאן <<

דף מתוק מתכונים מתוקים פייסבוק