עוגת תפוחים ביתית
עוגת תפוחים ביתית וממכרת עוגות ממכרות הן דבר מאד חיובי. אין כמו עוגה ביתית חמה ומפנקת כשאתם חוזרים מהעבודה ויושבים עם כוס הקפה במרפסת. הביס
עוגת תפוחים ביתית וממכרת עוגות ממכרות הן דבר מאד חיובי. אין כמו עוגה ביתית חמה ומפנקת כשאתם חוזרים מהעבודה ויושבים עם כוס הקפה במרפסת. הביס
עוגת תפוחים של פעם עם אגוזים אין באמת טעם שיכול להשתוות לטעם של עוגת התפוחים של פעם עם האגוזים המתפצפצים בפה, וסירופ מייפל שהופך את
עוגת תפוחים קלה מרגישים ספונטניים? כמה מצרכים קלילים, ותפוחים, ויש לכם עוגה טעימה וריחנית שתהיה מושלמת עם הקפה שאתם מרתיחים עבורו את המים, ממש עכשיו.
עוגת תפוחים של סבתא עם קינמון העוגה הבחושה, הטעימה והרכה הזאת עם הטאצ' הקריספי היא בדיוק הביס המחבק שאנחנו צריכים מבית סבתא. כל מה שצריך
עוגת תפוחים משגעת את העוגה הזאת לא תרצו להפסיק להכין. רוב הסיכויים שהיא תהפוך להיות עוגת הבית שלכם. לא רק בגלל הטעם, אלא בגלל המהירות,
עוגת תפוחים טבעונית העשור האחרון הוא ברכה לעולם הטבעוני. יותר ויותר קינוחים מותאמים לעולם הטבעוני, יותר מודעות, ויותר רגישות. לכן עוגות תפוחים טבעוניות, או כל
עוגת תפוחים הפוכה מקורמלת הרגע שבו אתם מעוניינים גם לאפות עוגה טעימה שתהיה לכם יחסית פשוטה בהכנה. אבל גם לגרוף מחמאות רבות, הוא רגע שמובן
עוגת תפוחים בחושה עם גנאש שוקולד תפוחים ושוקולד הם שילוב אלוהי, לפחות הרבה כך טוענים. כך שהשילוב של שניהם בתוך עוגה רכה, נימוחה ועסיסית לא
התפוחים נפלאים בקינוחים, וגם בנפרד. הם משתלבים בעיקר בצורה נהדרת בתוך עוגות, מאפים, קרואסונים וקינוחים. בעיקר כי כאשר הם עוברים חימום הם הופכים לביס מתוק ומקורמל.
כאשר אנחנו אופים עוגת תפוחים אנחנו יכולים גם לקרמל את התפוחים לפני כן, ולהפוך אותם לממתק בפני עצמו. אם נשלב אותם עם טעמי וניל עדינים, הם יהפכו לקינוח מושלם. למעשה, היות והם מאד עדינים בטעם שלהם, כמעט כל קרם מתוק ישתלב איתם נהדר ולא יהיה דומיננטי מדי.
עוגות תפוחים מוכרות בעיקר בפנסילבניה בארצות הברית ופחות נפוצות בארץ. הקהילה היהודית בחו"ל מאד חובבת אותן וגם המטבח האשכנזי, היות והן מסורת של ראש השנה. היות והעוגה היא לא עוגה חלבית, היא מאפשרת לשלב אותה במגוון החגים. ובעיקר גם בארוחות המכילות בשר, כך שמבחינת הכשרות היא מושלמת. מתכונים כשרים עבור עוגות תפוחים לא קשה למצוא.
לפי מה שמספרים מקור עוגת התפוחים הוא מתוך קהילה יהודית בפולין, דאז, הכינו אותה עם שמן ירקות. ולא עם חמאה כמו שמכינים כיום. מסתבר, שהקהילה היהודית השתמשה בשמן על מנת שלא להפוך את העוגה לעוגה שהיא חלבית. ובכך, לא להקשות על עניין שמירת הכשרות.
הסוג הנפוץ ביותר הוא פאי תפוחים (או אם אנחנו רוצים להיות יותר מדויקים, "תמליא תפוחים"). מדובר במאפה בצק סגור, או פתוח חלקית. שבתוכו יש פרוסות תפוחים או רסק תפוחים במשולב בטעמים שונים. לרוב מגישים אותו עם גלידה קרה וקצפת, כאשר הפאי עצמו חם ופריך.
פאי התפוחים נפוץ בעיקר בהולנד והוא משולב לרוב במיץ לימון, מיץ תפוזים וכמובן קינמון. לפאי התפוחים יש היסטוריה נהדרת היות והוא כבר הופיע בציורים אומנותיים כבר בשנת 1626.
עבור פאי יש מתכון מיוחד ולא רק אחד, והוא בעיקר נפוץ אצלנו בתקופת החורף. תוכלו ליהנות ממנו עם קפה חם, לשלב בו שוקולד, מרנג. קרמים שונים, ואף ליהנות מבצק פריך בתחתיות או מעליו בצורת שתי וערב. הוא נחשב כפרי, והופך כל ארוחה למיוחדת ובעלת אווירה נעימה וייחודית.
רוצים שהמתכון שלכם יופיע באתר שלנו? כתבו לנו
מגוון מתכונים מתוקים לקינוחים שאתם הכי אוהבים. מגוון מתכוני עוגות, מאפים, עוגיות וקינוחים טעימים.
כל הזכויות שמורות © 2021 Dafmatok
מפת אתר | סייטלינקס קידום אתרים | פרסום בגוגל | שיווק דיגיטלי | מקדם אתרים בגוגל
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
>> לחצו כאן <<